Hvad til at bære for din kropsform

Med de forskellige kropsformer kan det være svært at finde den stil af tøj, der giver det flatterende look. Et velvalgt kjole eller nederdel har evnen til at forskønne dit udseende og øge din selvtillid. Her er et par mode tips til de forskellige kropsformer:

Pæreform

Kvinder med denne kropsform kan drage fordel ved at undgå skift kjoler, som er mindre tilbøjelige til at flyde og i stedet klamrer sig til kroppen. Kjoler, der trækker opmærksomheden på den øverste halvdel af kroppen er den mest tiltalende løsning.

Nederdele har evnen til at slanke den nederste halvdel af kroppen. Den foretrukne stil er i mørke nuancer og spidser til mod anklerne. Det er bedst at undgå nederdele, der blusse ud fra taljen.

Når det kommer til bukser eller bukser, er det mest interessante og tiltalende udseende opnås med mørkere nuancer og farver. Prøv at bære et mønster, der udvider på anklen området.

Apples formular

Kjoler med de interessante halsudskæringer skal begunstiget af dem med et æble form krop. Denne stil er begunstiget for sin evne til at trække opmærksomheden fra midten af kroppen. Også undgå de kjoler, der bruger en clingy stof til den øverste halvdel af kroppen.

Den bedste look med nederdele opnås med velsiddende og plisserede stilarter. Denne stil er nyttigt for at henlede opmærksomheden fra maven området. Sørg for at undgå at bære de blyant nederdele.

Bær bukserne med mindre detaljer og en pasform, der er lidt løs.

Athletic formen

For kvinder med en atletisk form er det muligt at bære en række kjoler, herunder dem med en masse dikkedarer og flæser. En kjole, der har evnen til at øge den all-round volumen af kroppen kan være tiltrækkende.

Den atletiske form kan drage nytte af blomster print og lagdelt nederdele at give den smukke udseende.

Tætsiddende bukser og stramme jeans kan trygt bæres af dem med denne kropsform. De er let kombineres med et par stilfulde støvler.

Timeglasform

Den timeglas form er i stand til at acceptere stort set enhver stil kjole fra det strømmende til de tilpasningsmuligheder.

Den nederdel eller andet velsiddende nederdel med til at skabe det helt rigtige look for dem med et timeglas form. De farver og stoffer skal eksperimenteret med at bestemme det rette look.