At vælge en brudekjole til din kropsform

Som enhver bruden-til-være, er det nemt at falde i fælden med at skulle finde den perfekte kjole til din bryllupsdag. Er sådan noget eksistere? Ja, men det er klogt at huske, at du vil gå igennem bunker og bunker af kjoler for at finde den rigtige. Trykket af at vælge en brudekjole er en fælles scenarie, der udspiller sig i mange brude butikker, og du er ikke alene. Som med enhver beklædningsgenstand, men at vælge den rigtige kjole til din kropsform er vigtig. Og hvis den kjole er din brudekjole, er der ekstra incitament til at finde den rigtige.

Kun få kjoler er ideelle til alle – og der er naturligvis aktiver, du gerne vil fremhæve og andre, som du gerne vil nedtone. Normalt vil salget associate på de fleste brude butikker eller butikker kunne tilbyde en præcis analyse af de kjoler, du har valgt, selvom du også kan have din kjole ændret for at sikre det ‘knus’ dig på de rigtige steder. Mens ingen krop er ens, er følgende retningslinjer for at vælge en brudekjole designet til at hjælpe dig med at holde sig til den rigtige stil, når du browser gennem stativerne, online, eller måske sågar en kjole specielt fremstillet.

Brudekjole
Den rigtige kjole til din bryllupsdag

Hvis du er som de fleste kvinder, har du drømt om din bryllupsdag, da du var en lille pige, at forestille sig en smuk, fluffy hvide bold kjole. At vælge din brudekjole er måske ikke så enkelt. Dagens bruden har en overflod af kjole muligheder til rådighed for hende, herunder A-line, kappe, havfrue, imperium, og bold kjole silhuetter. Selvom montering sessioner er den eneste måde at fortælle, hvad der virker bedst for dig, er følgende kropsform tip beregnet til at hjælpe dig gå igennem bunken.

Timeglas: Denne form er langt og stort, betragtes som den ideelle af feminin skønhed. Ball kjoler er perfekt for dem med mindre taljemål, mens figursyet kjoler virker lige så godt og dygtigt vise dine kurver. At vælge en brudekjole som en faldt taljen brudekjole, en opdateret look fra 1920’erne, der er ved at blive meget populær, fungerer godt for dem med længere torsoer og nogle højde for dem. Timeglasformede kvinder er som regel på bustier side, så du ønsker at undgå de barske lige linjer på nogle stropløs kjoler; I stedet vælger kæreste halsudskæringer eller noget med en lille twist.

Rektangulær: At finde en kjole til din bryllupsdag handler om at kende din kropsform. Ideen her er at kigge efter kjoler, der skaber kurver, selvom du ikke har dem. Elegant skede kjoler skåret på skrå eller buste-styrke halsudskæringer skabe kurver hvor der ikke findes. En cinched taljen kjole på din bryllupsdag, den ene med lidt puffier nederdele, vil ligeledes udnytte din lille talje og skabe volumen.

Slim: En havfrue eller trompet kjole til din bryllupsdag er perfekt til den slankere bruden med mindre hofter, selvom denne stil kan favorisere nogen på den slanke side. En kjole med en ruched overdelen vil skabe udseendet af en større buste linje, og, igen, tilføje kurver, hvor det er nødvendigt. Modificerede A-line kjoler med lidt højere talje linjer vil gøre dig synes højere så godt.

Oval: Oval-formet og brudekjoler i store størrelser drage fordel af de klassiske linjer af imperium kjoler; hvad enten simple eller jazzed op med nogle dekorationer, denne kjole (en bryllupsdag klassiker) huder talrige figur fejl og forbedrer buste linje. Når du vælger en brudekjole i imperiet stil, så husk, at det skal være noget monteret, da en kjole, der er for løs kan blive bølgende.

Vise sig Din bryllupsdag stil

Som en sidste bemærkning, en A-line kjole på din bryllupsdag er oftere end ikke universelt flatterende. Tall brude bør holde linjerne, detaljering, og stof enkel, selv om mindre brude kan trække ud tekstiler med høj glans; Men de også bør undgå pyntet-out kjoler, vælger i stedet for nice rører ved halsen eller busten linje for at trække øjet op. At vælge en brudekjole i denne stil skjuler en masse fejl, men stadig tilbyder at store nederdel appel fra dine girlhood dage i en stilfuld måde. Skede kjoler, også tilbyde de samme fordele som A-line kjoler, hvilket betyder at de camouflere mange af de fejl, du leder at skjule. I dette tilfælde er det imidlertid, at skelne mellem konstruerede (mere kurvede brude) og løse skafter (slanke brude) gør forskellen, når du vælger en brudekjole.

Også overveje at prøve denne handy drøm brudekjole skaberen der hjælper dig gennem din unikke kropsbygning og hvilke stilarter ville passe din form bedst. Det er nemt at bruge og giver nogle tips, der vil betale sig i løbet af dine shoppingture!