5 tips til at bygge en alsidig samling af klassiske høje hæle

Ingen garderobe er komplet uden et eller flere par af klassiske højhælede sko. Også kendt som pumper eller kjole sko, denne sko har hæle, der er lidt bred og mindst 2 inches høj. De er low-cut i front og tå er enten afrundet eller spidse. De tilføjer højde og flex kalvene, hvilket gør dem til at se slankere.

Mens de fleste af os ejer en god række klassiske højhælede sko, her er 5 tips til at gøre samlingen mere alsidig.

Høje hæle

1 Mix og match materialer

Byg din samling af højhælede sko omkring forskellige materialer. Canvas, læder, og ruskind pumper er elegante og det perfekte valg til en formel lejlighed. Højglans imiteret læder fungerer godt for aftenarrangementer som parterne. Ternet eller trykt stof giver pumpen en øjeblikkelig casual look, uden at gå på kompromis med stil kvotienten, og kan parres med slidte jeans eller nederdele. Shimmering blonder pumper er must haves til særlige lejligheder såsom bryllupper.

2 Tilføj farve

Brug flere farver og nuancer for at tilføje sort til din samling af klassiske højhælede sko. Sorte pumper er skal have stykker, da disse låne en meget sofistikeret look. De fungerer godt som kontor slid og for arbejdsrelaterede møder og arrangementer. Som med sort, beige og neutrale pumper går godt med formelle kjoler, især lyse farvede dem. De er også elegante og parre perfekt med dagtimer påklædning. Bright farvede pumper som dem i søgrøn, fuchsia, eller fluorescerende nuancer tilføje charme til fest slid, og krydre enhver form for tøj fra en kjole til denim. Metallic nuancer som guld, sølv osv låne en flimrende skønhed til pumperne og er egnet til brug i bryllupper eller datoer.

3 Brug dekorationer

Accessorize dine høje hæle med dekorationer som perler, pailletter osv for at gøre dem mere feminin og fest venlige. Sådanne pumper tilføje glamour til dine kostumer og gøre dig centrum for tiltrækning i enhver mængden. For en minimalistisk glans og glitre, vælger simple tilbehør såsom metalliske buer, hægter eller lynlåse.

4 Leg med rem stilarter

Vælg en T tilbage, slynge tilbage eller ankel rem til at gøre din samling af høje hæle alsidig. Sådanne sko giver højde og stabilitet samtidig øge elegance faktor. Sats på peep toe pumpe eller muldyr for at tilføje en twist til dit fodtøj og bringe ud et afslappet look med din sommerkjole eller aften kjole.

5 Opt for ophængte hæle

Det aftagelige hæle funktion lader dig fjerne hælene fra sko, når du er færdig med dit arrangement, og konvertere dem til lejligheder til lettere bevægelighed. Sådanne sko gøre din samling virkelig alsidig.

Klassiske højhælede sko er en kvindes bedste ven og med lidt tanke og indsats, kan du bygge en glamourøs og alsidig samling af disse sko, der arbejder til enhver lejlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *