At vælge en brudekjole til din kropsform

Som enhver bruden-til-være, er det nemt at falde i fælden med at skulle finde den perfekte kjole til din bryllupsdag. Er sådan noget eksistere? Ja, men det er klogt at huske, at du vil gå igennem bunker og bunker af kjoler for at finde den rigtige. Trykket af at vælge en brudekjole er en fælles scenarie, der udspiller sig i mange brude butikker, og du er ikke alene. Som med enhver beklædningsgenstand, men at vælge den rigtige kjole til din kropsform er vigtig. Og hvis den kjole er din brudekjole, er der ekstra incitament til at finde den rigtige.

Kun få kjoler er ideelle til alle – og der er naturligvis aktiver, du gerne vil fremhæve og andre, som du gerne vil nedtone. Normalt vil salget associate på de fleste brude butikker eller butikker kunne tilbyde en præcis analyse af de kjoler, du har valgt, selvom du også kan have din kjole ændret for at sikre det ‘knus’ dig på de rigtige steder. Mens ingen krop er ens, er følgende retningslinjer for at vælge en brudekjole designet til at hjælpe dig med at holde sig til den rigtige stil, når du browser gennem stativerne, online, eller måske sågar en kjole specielt fremstillet.

Brudekjole
Den rigtige kjole til din bryllupsdag

Hvis du er som de fleste kvinder, har du drømt om din bryllupsdag, da du var en lille pige, at forestille sig en smuk, fluffy hvide bold kjole. At vælge din brudekjole er måske ikke så enkelt. Dagens bruden har en overflod af kjole muligheder til rådighed for hende, herunder A-line, kappe, havfrue, imperium, og bold kjole silhuetter. Selvom montering sessioner er den eneste måde at fortælle, hvad der virker bedst for dig, er følgende kropsform tip beregnet til at hjælpe dig gå igennem bunken.

Timeglas: Denne form er langt og stort, betragtes som den ideelle af feminin skønhed. Ball kjoler er perfekt for dem med mindre taljemål, mens figursyet kjoler virker lige så godt og dygtigt vise dine kurver. At vælge en brudekjole som en faldt taljen brudekjole, en opdateret look fra 1920’erne, der er ved at blive meget populær, fungerer godt for dem med længere torsoer og nogle højde for dem. Timeglasformede kvinder er som regel på bustier side, så du ønsker at undgå de barske lige linjer på nogle stropløs kjoler; I stedet vælger kæreste halsudskæringer eller noget med en lille twist.

Rektangulær: At finde en kjole til din bryllupsdag handler om at kende din kropsform. Ideen her er at kigge efter kjoler, der skaber kurver, selvom du ikke har dem. Elegant skede kjoler skåret på skrå eller buste-styrke halsudskæringer skabe kurver hvor der ikke findes. En cinched taljen kjole på din bryllupsdag, den ene med lidt puffier nederdele, vil ligeledes udnytte din lille talje og skabe volumen.

Slim: En havfrue eller trompet kjole til din bryllupsdag er perfekt til den slankere bruden med mindre hofter, selvom denne stil kan favorisere nogen på den slanke side. En kjole med en ruched overdelen vil skabe udseendet af en større buste linje, og, igen, tilføje kurver, hvor det er nødvendigt. Modificerede A-line kjoler med lidt højere talje linjer vil gøre dig synes højere så godt.

Oval: Oval-formet og brudekjoler i store størrelser drage fordel af de klassiske linjer af imperium kjoler; hvad enten simple eller jazzed op med nogle dekorationer, denne kjole (en bryllupsdag klassiker) huder talrige figur fejl og forbedrer buste linje. Når du vælger en brudekjole i imperiet stil, så husk, at det skal være noget monteret, da en kjole, der er for løs kan blive bølgende.

Vise sig Din bryllupsdag stil

Som en sidste bemærkning, en A-line kjole på din bryllupsdag er oftere end ikke universelt flatterende. Tall brude bør holde linjerne, detaljering, og stof enkel, selv om mindre brude kan trække ud tekstiler med høj glans; Men de også bør undgå pyntet-out kjoler, vælger i stedet for nice rører ved halsen eller busten linje for at trække øjet op. At vælge en brudekjole i denne stil skjuler en masse fejl, men stadig tilbyder at store nederdel appel fra dine girlhood dage i en stilfuld måde. Skede kjoler, også tilbyde de samme fordele som A-line kjoler, hvilket betyder at de camouflere mange af de fejl, du leder at skjule. I dette tilfælde er det imidlertid, at skelne mellem konstruerede (mere kurvede brude) og løse skafter (slanke brude) gør forskellen, når du vælger en brudekjole.

Også overveje at prøve denne handy drøm brudekjole skaberen der hjælper dig gennem din unikke kropsbygning og hvilke stilarter ville passe din form bedst. Det er nemt at bruge og giver nogle tips, der vil betale sig i løbet af dine shoppingture!

Finde din bh størrelse med en bh fitting ekspert

Kvinder bliver nødt til at komme til bh montering butikken oftere når de bliver ældre. Kvinder vil udholde hurtige tempo ændring i deres bryster når de bliver ældre. I Milford og enhver anden by, vil du finde denne situation. Men du vil bemærke, at bh montering er ikke svært at forstå.

Igen vil barsel og mange andre faktorer ændre dine bryster. Du er nødt til at være opmærksom på din bh størrelse, hvis du ønsker at få en god bra.Men skal også være opmærksom, fordi mange gange de kan købe denne type lingeri til deres kammerater. Kvinder lider meget, når de proppe sig ind i for lille bh’er. Du er nødt til at bede om hjælp til bh montering professionelle, som du har fundet i butikken. Han vil tage dig til den bh montering værelse for at måle din bh størrelse. Du kan få et bælte bh montør efter brug af rådgivning af denne ekspert.

BH

Du kan få rådgivning hos en ekspert i enhver lingeri butik. Du skal bare have den rigtige vejledning til at få den korrekte bh montering. Specialisten vil tage dig til den Lingeri sektion til at gøre målingen .. Du kan få den bedste bras for dig bryst, hvis du bruger hjælp af specialist i lingeri butik. Du vil løse de problemer, du står med montering bh’er med hjælp af disse experts.You vil ikke have problemer med at få den rigtige bh montering, hvis du bruger de råd af eksperten, uanset om du bor i New Jersey eller enhver anden by. Du bliver bare nødt til at gå til målingen plads til at tage målingerne. Vær din bh er ikke pladskrævende at undgå problemer. Eksperterne på lingeri butik vil hjælpe dig en masse så godt.

Han / hun vil bruge målebåndet til brystet og armhuler. Dette er i virkeligheden en meget let opgave. Målingerne vil gå på under dine bryster og den bredeste del af dem. Det betyder ikke noget hvor du bor på Grand Avenue Saint Paul eller et andet sted. BRA specialister vil hjælpe dig med at få, hvad du har brug for. Venligst stoppe med at tænke: Kan jeg få det? Du kan bruge den hjælp, og du nu kender den. Vi råder dig til at bruge 10 bh stilarter i din garderobe. Dette er fordi du vil have flere muligheder. Det betyder ikke noget hvor du bor, i Cleveland eller et andet sted. Du kan bruge Gule Sider for at finde den passende råd for din bh’er.

Du kan finde en bh montering butik specialist på enhver by. De vil hjælpe dig med at finde den rigtige bh size.If du har den viden om, hvordan man får den rigtige bh du kan gøre få den hjælp du har brug for.

Kende flere detaljer om de store Piaget ure

Ure beslutningstagning er en kunst i sig selv. I dag er der myriader af ur gøre virksomhederne at designe og udvikle høje ende ure for ur-elskere. Men blandt alle de ur designere og populære mærker, schweiziske ur virksomheder har en distinkt position over hele verden,. De fineste kvalitet materialer og den indviklede design af disse ure gøre disse ure meget populære over hele verden. Piaget ure er også schweiziske luksus ure. Disse ure har en unik sans for stil og er helt håndlavede for at opretholde den høje standard

Piaget blev udviklet af uret maker Georges Piaget i 1874 i en landsby ved navn som La Cote aux Fees. Mærket er i øjeblikket medlem af Richemont Group, som er berømt for de luksusvarer det skaber. Piaget er primært kendt for at skabe urværker men senere i det 20. århundrede begyndte det skaber den høje ende ure. Mærket er nu en af de prestigefyldte virksomheder, der beskæftiger sig med at skabe høje ende ure. Det er i dag den 6. største smykker mærke i verden.

Piaget ure

I 1874, da den første workshop af Piaget ure blev etableret, virksomheden koncentreret i skaber den høje ende ure. Senere i 1911, virksomheden begyndte at producere armbåndsure og helt dedikeret sig i crafting flere varianter af armbåndsure. Piaget blive registreret i 1943 og fik også et varemærke. Med sin internationale ekspansion og dets voksende popularitet, åbnede virksomheden en ny produktionsenhed i år 1945. Den største slå over i disse ure kom, da de først introducerede Caliber 9P som er den første ultra tynde bevægelse, der skal oprettes i verden. Bevægelsen var en mekanisk ene og var hånd sår og var på 2 mm bredde.

Igen i 1960, ure Piaget udgivet den kaliber 12P, som er indtil dato den tyndeste af alle automatiske ure skabt i verden. Det er 2,3 mm bred, og det har officielt trådte i Guinness Book of World Records for sin fine struktur. Piaget holdt på at diversificere med tiden og skabte cufflink ure, broche ure, mønt ure og også forsøgt sine hænder på smykker at gøre. Endvidere har virksomheden oprettet en enhed i Geneve som blev fuldstændig helliget smykker designe.

I året 1964 har selskabet udgivet de første ure med dekorative ringer udformet af ædelsten såsom turkis, tiger øje og onyx. Den Piaget Polo ur udgivet i år 1976, blev en en ikonisk model for mærket og Dancer watch samling udgivet i år 1986 var også lige så vellykket. I øjeblikket den prestigefyldte mærke har en lang række mærker som rampelyset, de Tangra kollektioner med udskiftelige remme. Mærket er nu regeret af Yves Piaget der er formand for selskabet.

5 tips til at bygge en alsidig samling af klassiske høje hæle

Ingen garderobe er komplet uden et eller flere par af klassiske højhælede sko. Også kendt som pumper eller kjole sko, denne sko har hæle, der er lidt bred og mindst 2 inches høj. De er low-cut i front og tå er enten afrundet eller spidse. De tilføjer højde og flex kalvene, hvilket gør dem til at se slankere.

Mens de fleste af os ejer en god række klassiske højhælede sko, her er 5 tips til at gøre samlingen mere alsidig.

Høje hæle

1 Mix og match materialer

Byg din samling af højhælede sko omkring forskellige materialer. Canvas, læder, og ruskind pumper er elegante og det perfekte valg til en formel lejlighed. Højglans imiteret læder fungerer godt for aftenarrangementer som parterne. Ternet eller trykt stof giver pumpen en øjeblikkelig casual look, uden at gå på kompromis med stil kvotienten, og kan parres med slidte jeans eller nederdele. Shimmering blonder pumper er must haves til særlige lejligheder såsom bryllupper.

2 Tilføj farve

Brug flere farver og nuancer for at tilføje sort til din samling af klassiske højhælede sko. Sorte pumper er skal have stykker, da disse låne en meget sofistikeret look. De fungerer godt som kontor slid og for arbejdsrelaterede møder og arrangementer. Som med sort, beige og neutrale pumper går godt med formelle kjoler, især lyse farvede dem. De er også elegante og parre perfekt med dagtimer påklædning. Bright farvede pumper som dem i søgrøn, fuchsia, eller fluorescerende nuancer tilføje charme til fest slid, og krydre enhver form for tøj fra en kjole til denim. Metallic nuancer som guld, sølv osv låne en flimrende skønhed til pumperne og er egnet til brug i bryllupper eller datoer.

3 Brug dekorationer

Accessorize dine høje hæle med dekorationer som perler, pailletter osv for at gøre dem mere feminin og fest venlige. Sådanne pumper tilføje glamour til dine kostumer og gøre dig centrum for tiltrækning i enhver mængden. For en minimalistisk glans og glitre, vælger simple tilbehør såsom metalliske buer, hægter eller lynlåse.

4 Leg med rem stilarter

Vælg en T tilbage, slynge tilbage eller ankel rem til at gøre din samling af høje hæle alsidig. Sådanne sko giver højde og stabilitet samtidig øge elegance faktor. Sats på peep toe pumpe eller muldyr for at tilføje en twist til dit fodtøj og bringe ud et afslappet look med din sommerkjole eller aften kjole.

5 Opt for ophængte hæle

Det aftagelige hæle funktion lader dig fjerne hælene fra sko, når du er færdig med dit arrangement, og konvertere dem til lejligheder til lettere bevægelighed. Sådanne sko gøre din samling virkelig alsidig.

Klassiske højhælede sko er en kvindes bedste ven og med lidt tanke og indsats, kan du bygge en glamourøs og alsidig samling af disse sko, der arbejder til enhver lejlighed.

Tips til dig at få mest perfekte gallakjoler

Prom er en vigtig begivenhed i enhver piges liv. Det ville være sjovt og spændende i slutningen af skoleåret. Det er en stor chance for piger at vise deres personlighed og fashion statement. Uanset om det er en formel part eller en skole begivenhed, gallakjole er nødvendig til forskellige lejligheder. Vælg en perfekt gallakjole er en vanskelig opgave for piger, der ikke har nogen erfaring med at bære formelle attires. Start med gennemse nogle berømtheder udseende er en nem måde. Du kan nemt fange den populære stil og design, du kan lide. Så kan du have nogle grundlæggende former for kjolen, du ønsker. Vælg den passende gallakjoler som follow tips:

Før du søger efter din kjole, er det første skridt indstillet budgettet. På markedet findes der mange former for gallakjoler. Forskellige stilarter, stoffer og mærker er tilgængelige. Du har måske ingen ideer til at vælge. Efter indstilling af budgettet, ville du blive guidet til hvor du bør gøre køb.

 
Finde mere smukke gallakjoler af MissyDress

Det næste skridt er at vælge farven. Gennemse for at finde, at hvad farver er på mode denne sæson, i henhold til din hud tone, skal du vælge den mest velegnede, der komplimenterer din hud bedst. Hver pige ønsker at være unik i deres gallakjoler. Så vælg en speciel farve kan være en god måde at være unik og iøjnefaldende. Samtidig bør den stil og skæring fladere din krop kurver perfekt.

Vælg tilbehør til accent din kjole er også nødvendigt for din perfekte look. Fra smykker til taske, alle detaljer i dit look skal være perfekt. Dit hår skal være i pæn, at du kan være perfekt under hele prom part. Når du vælge smykker tilbehør, holde alle de smykker ikke løbet understrege kjolen. Fra armbånd, halskæde og øreringe, kan du vælge nogle små stykker af smykker i henhold til din stil. Andre tilbehør som kobling og sko, du har brug for at matche farven med kjolen. Undgås af den tunge makeup. Bare fremhæve dine øjne læber er nok.

Når du har valgt den vigtigste farven på din gallakjoler, giver oplysningerne til din partner. Så ville han have nogle retningslinjer i at vælge den smoking og slips. Nogle tips du skal huske, når du køber den kjole, er det bedst at tage en person, du har tillid til at ledsage med dig. Når du køber skoene, skal du tage din date højde i betragtning.

Hvordan kan du fortælle fra en ægte og falsk Prada taske

Prada håndtaske (eller pung) er en af de bedst sælgende designer håndtasker på verdensplan. På grund af sin enorme efterspørgsel, har mange uidentificerede fremstilling produceret falske håndtasker og eksporterede dem til markedspladsen. Det er vigtigt, at du lærer at spotte en replika pung, så du ikke bliver snydt.

Prada punge har en usynlig syning, der ikke er synlige for det blotte øje. Hvis syning ser rodet eller har farver, betyder det, at det er en falsk taske. Falske håndtasker har overdimensioneret syninger, som er synlig.

Prada taske

Prada punge har en lille tag, der lyder “Prada Made in Italy”. Metallet tag af Prada håndtaske kan fremstilles af sølv, guld eller bronze. Sommetider tag er lavet med sorte metal. Mærkaten for en falsk Prada håndtaske er ofte lavet i et billigt materiale, såsom plast og stof.

Når du køber en Prada pung, bør du kontrollere, om det har en ægthed kort. Ægtheden kortet er placeret i en lille kuvert. Serienummeret i posen skal være den samme som den, der vises i den ægthed kort. Hvis der ikke er noget ægthed kort, kan du være sikker på, at det er en falsk Prada håndtaske.
Prada håndtasker er lavet af ægte læder. Læder håndtasker har en forholdsvis tung vægt. Falske Prada håndtaske kan være fremstillet af en falsk læder, så det er let vægt.

Ægte Prada punge er pakket i en hvid støvpose. Der er en anden udformning af støvpose til forskellige typer af håndtaske. Den støvsugerposen er lavet af et hvidt materiale og viser en sort logo. Den sorte logo er trykt på forsiden.

Hvis du ønsker at købe fast Prada pung, skal du købe det fra en licenseret og autoriseret forhandler. Replica Prada punge kan ofte findes på eBay, loppemarkeder og garage salg.

Hvad til at bære for din kropsform

Med de forskellige kropsformer kan det være svært at finde den stil af tøj, der giver det flatterende look. Et velvalgt kjole eller nederdel har evnen til at forskønne dit udseende og øge din selvtillid. Her er et par mode tips til de forskellige kropsformer:

Pæreform

Kvinder med denne kropsform kan drage fordel ved at undgå skift kjoler, som er mindre tilbøjelige til at flyde og i stedet klamrer sig til kroppen. Kjoler, der trækker opmærksomheden på den øverste halvdel af kroppen er den mest tiltalende løsning.

Nederdele har evnen til at slanke den nederste halvdel af kroppen. Den foretrukne stil er i mørke nuancer og spidser til mod anklerne. Det er bedst at undgå nederdele, der blusse ud fra taljen.

Når det kommer til bukser eller bukser, er det mest interessante og tiltalende udseende opnås med mørkere nuancer og farver. Prøv at bære et mønster, der udvider på anklen området.

Apples formular

Kjoler med de interessante halsudskæringer skal begunstiget af dem med et æble form krop. Denne stil er begunstiget for sin evne til at trække opmærksomheden fra midten af kroppen. Også undgå de kjoler, der bruger en clingy stof til den øverste halvdel af kroppen.

Den bedste look med nederdele opnås med velsiddende og plisserede stilarter. Denne stil er nyttigt for at henlede opmærksomheden fra maven området. Sørg for at undgå at bære de blyant nederdele.

Bær bukserne med mindre detaljer og en pasform, der er lidt løs.

Athletic formen

For kvinder med en atletisk form er det muligt at bære en række kjoler, herunder dem med en masse dikkedarer og flæser. En kjole, der har evnen til at øge den all-round volumen af kroppen kan være tiltrækkende.

Den atletiske form kan drage nytte af blomster print og lagdelt nederdele at give den smukke udseende.

Tætsiddende bukser og stramme jeans kan trygt bæres af dem med denne kropsform. De er let kombineres med et par stilfulde støvler.

Timeglasform

Den timeglas form er i stand til at acceptere stort set enhver stil kjole fra det strømmende til de tilpasningsmuligheder.

Den nederdel eller andet velsiddende nederdel med til at skabe det helt rigtige look for dem med et timeglas form. De farver og stoffer skal eksperimenteret med at bestemme det rette look.